Skip links

Supply chain management

Uw Partner voor Efficiënt Warehousing en Distributie: Jacobsen Logistics

Bij Jacobsen Logistics begrijpen we dat warehousing en distributie essentiële schakels zijn in uw supply chain. Daarom bieden we hoogwaardige warehousing- en distributiediensten om ervoor te zorgen dat uw goederen veilig worden opgeslagen en tijdig worden geleverd aan uw klanten, waar ze zich ook bevinden.

Onze Diensten:

  1. Veilige Opslagfaciliteiten: Onze state-of-the-art opslagfaciliteiten zijn uitgerust met geavanceerde beveiligingssystemen en klimaatbeheersingstechnologieën om ervoor te zorgen dat uw goederen veilig worden opgeslagen, ongeacht hun aard of gevoeligheid.

  2. Orderverwerking: Wij bieden nauwkeurige en efficiënte orderverwerking om ervoor te zorgen dat uw klanten tijdig hun bestellingen ontvangen. Van orderontvangst tot pick-and-pack, wij zorgen voor een vlotte afhandeling van het hele proces.

  3. Inventarisbeheer: Met ons geavanceerde inventarisbeheersysteem kunt u uw voorraad nauwkeurig bijhouden en beheren, waardoor u tijdig kunt reageren op veranderingen in de vraag en onnodige voorraadoverschotten kunt verminderen.

  4. Distributie: Onze distributiediensten omvatten het efficiënt plannen en uitvoeren van leveringen aan uw klanten, waarbij we streven naar optimale routes en tijdige leveringen om klanttevredenheid te garanderen.

Waarom Jacobsen Logistics?

  1. Betrouwbare Opslagfaciliteiten: Bij Jacobsen Logistics kunt u vertrouwen op onze veilige en betrouwbare opslagfaciliteiten om uw goederen te beschermen en te beheren met de grootste zorg en aandacht.

  2. Efficiënte Orderverwerking: Onze geautomatiseerde orderverwerkingssystemen zorgen voor snelle en nauwkeurige orderafhandeling, waardoor u tijd en kosten bespaart en de tevredenheid van uw klanten verhoogt.

  3. Flexibele Oplossingen: Wij bieden flexibele warehousing- en distributieoplossingen die zijn afgestemd op uw specifieke behoeften en budget, zodat u kunt profiteren van maatwerkoplossingen die perfect aansluiten bij uw bedrijfsactiviteiten.

  4. Klantgerichte Service: Bij Jacobsen Logistics staat de tevredenheid van onze klanten centraal. We streven ernaar om u de best mogelijke service te bieden, met een persoonlijke benadering en een toegewijd team dat altijd voor u klaarstaat.

Neem vandaag nog contact met ons op!

Klaar om uw warehousing- en distributieprocessen te optimaliseren? Neem vandaag nog contact op met Jacobsen Logistics en ontdek hoe onze hoogwaardige diensten u kunnen helpen uw logistieke doelen te bereiken.

Let's talk

This website uses cookies to improve your web experience.