Skip links

Over ons

Over Jacobsen Logistics

Jacobsen Logistics is een toonaangevende logistieke partner gevestigd in Nijmegen. Wij zijn gespecialiseerd in het bieden van naadloze logistieke oplossingen. Wij stellen onze klanten in staat om voorop te blijven lopen in hun industrieën door het leveren van tijdige, efficiënte en kosteneffectieve logistieke diensten, op maat gemaakt om aan hun unieke behoeften te voldoen.

Wij snappen dat logistiek perfect afgestemd moet zijn op uw organisatie. Het proces moet aansluiten op de doelen van uw organisatie zodat u door middel van logistiek een stap vooruit kan. Van het leveren van een verantwoorde chauffeur tot het inrichten van een gehele supply chain. U bent bij ons aan het juiste adres. Met Jacobsen Logistics als uw partner voor transport en logistiek ervaart u de geruststelling dat uw lading in goede handen is.

Wij zijn niet alleen toegewijd aan het leveren van uitstekende service aan onze klanten, maar we streven er ook naar om op verantwoorde wijze te opereren, met respect voor mens en milieu. Duurzaamheid speelt een belangrijke rol in wat we doen, van het optimaliseren van onze transportroutes tot het verminderen van onze ecologische voetafdruk.

Lets talk

This website uses cookies to improve your web experience.